8 reaktioner till “Country Music Hall Of Fame.”

  1. Kommer inte ihåg namnet. Men det var en känd sångare som träffade en tjej som han upptäckte var duktig på att sjunga och hon hade gjort en sång som de sjöng ihop. Hon blev känd och tyvärr så var han glad för alkohol och knark så han tog sitt liv. Hon hette Ally tror jag .
    Nu hittade jag det
    Amerikansk romantisk drama från 2018. Jackson är en alkoholiserad men världskänd sångare som upptäcker artisten Ally. Han hjälper henne få fart på sin karriär, men deras relation stöter snart på motgångar i och med Jacksons många problem. Regissör: Bradley Cooper. Skådespelare: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Andrew Dice Clay.
    Kram!

  2. Har du haft denna killen med tidigare? Tycker att jag känner igen namnet, låten känner jag inte igen, men vilken röst alltså, wow!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: