Dagens mat på Gång.


Idag ska jag testa något jag aldrig provat tidigare.Jag kollade vad jag hade i skåpet.Där fanns 2 st Zukini,en liten bit fetaost,en burk creme fraice,,i frysen lite finskuren salladslök,lite kantareller och bacon..Kan det bli något av detta måntro.Bara att prova,jag skar ner 2 skivor bacon i små bitar,skrapade ur zukinin,fräste på bacon,svamp,lök och zukiniskrapet i lite smör..Ner med fräset i en bunke,saltade och pepprade,skar fetan i små bitar ner i bunken tillsammans med creme fraicen,rörde om.Fyllde sedan zukinihalvorna med fräset,toppade med lite riven ost..Klart för ugnen nu..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Dagens mat på Gång.”

  1. Det där blir smaskens, vi har ofta fyllt zuccini och gratinerat, det blir alltid bra.
    Ja Benny och AnnaLena bodde mellan Ockelbo och Sandviken, men jag tänkte att han kanske flyttat dit med A-L. Men han var ju inte ens med Gibastra insåg jag. Däremot tror jag att han spelade med Thedde långt senare.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: