Är den speciell Lillördagen.


Ja tydligen,läste nyss..Tröttnat på tråkiga vardagar? Anamma onsdagen som lillördag! Den här dagen kan du maxa vardagslyxen genom att unna dig något extra..Gissa om jag tog dessa ord till mitt hjärta…Men lite plankafeeling blev det ändå..

Öppnade en flaska Governo, hade en entrecote på tining..Tänkte först ”Planka” nä det uteslöt jag snabbt..Men lite plankafeeling blev det ändå..

Det blev en tallrik med lite grönt och Potatisrosor,sås Chilimajo den är det lite drag i,entrecoten stekt 1,5 min på varje sida,blev perfekt..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Är den speciell Lillördagen.”

 1. Ja, nu är det spännande, tyckte V tappade under andra men kom tillbaka under tredje, så drog de på sej den där utvisningen p.g.a humör. Men nu vill vi se pucken i rätt bur.
  Här brukar det vara ca 15 – 20 gråhäger, så det är en liten koloni, om man nu kan kalla det så. Tror jag som mest sett 3 ägretthäger, men tror inte de häckar här.
  Kram

 2. 75 blev jag serverad en sur entrecote i restaurangen på EOS hotell i Sandviken, sen dess har jag inte ätit det, men idag bestämde jag att ge den en chans, dock inte idag. Min lillördag firas med Hockey och en Irish Coffee för att värma mej efter strandprommis.
  Jag googlade på Hägern och fick fram att de bygger bo i höga träd, att de är monograma och häckar i kolonier upp till 100 par.
  Det skulle vara häftigt att se.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: