My Best Friend


Det är titeln på en låt som bitit sig fast i mitt hjärta,varför vet jag inte,men det spelar ingen roll,jag tycker det är en fin låt,skriven av Don Williams,som jag nyligen hade i ett inlägg om ”Hall Of Fame”.Har hittat en duettversion som jag gillar..Den framförs av Theuns Jordaan och Juanita du Plessis.

Theuns Jordaan, född 10 januari 1971 i Östra Kapprovinsen, Sydafrika, är en sydafrikansk sångare, kompositör och gitarrist. Han är en av Sydafrikas mest kända artister…. Juanita du Plessis (född Naude) är en  afrikansk  sångerska , född den 26 april i Windhoek , Namibia. Hon blev känd för sin sång Ska-Rumba 1998. Det året vann hon utmärkelsen CMA (Country Music Association in Namibia) som bästa sångare.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “My Best Friend”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: