Inte samma bild,som igår.


En kommentar från,Ama de casa till Dagens fakta 2 Juni. Jag börjar misstänka att du inte tar nya bilder varje dag – den i det här inlägget ser ju precis likadan ut som igår 😀

Tycker hon Ja,,men nu ska vi kolla på några små detaljer som skiljer bildera åt.. 1) Tågets position är inte densamma..2) Den gula bussen står i ett annat läge.. 3) Bilarna på parkeringen är inte samma,,4) Vinden syns tydligt i björkarna.. 5) Kollar man noga så ser man lite tunna molnslöjor på dagens bild..

Hoppas att Ama ser att det är två olika bilder fast,om än dom är väldigt lika..Att bilderna är så lika gäller bara formatet,jag har en jigg som jag sätter kameran i för att få exakt samma position på bilderna..Men AMA jag tycker om dig ändå.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Inte samma bild,som igår.”

  1. Haha! Okej, jag blev väl överbevisad där… Eller förresten – du kanske är en fena på paint? 😉
    Jag gillar dig också, Hebbe 😀

  2. Haha, ibland har jag tänkt tvärtom, att du ids ta ny bild varje morgon när vädret är detsamma, inte har jag tänkt på att kolla bilar, tåg, moln och gungande grenar, utan bara tagit för givet att det är olika.
    Kram till er båda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: