Blev ju gott idag å.


Så nu har jag laddat in inför dagens Em match.Det blev första gången tror jag som jag stuvade potatis,kan inte minnas att jag gjort det tidigare,det brukar ju bli Isterbandlåda.Men nu blev det ugnstekta isterband med stuvad potatis,lite rödbetor fick vara med..Smakade riktigt bra..Nu laddar jag för fotbollsmatchen mot Polen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Blev ju gott idag å.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: