Dagens mat,blev nästan som jag trodde.


Ja man kan säga att jag nådde inte dit jag trodde..Bankade ut ett par bitar fläskfilé,saltade och pepprade,lade sedan på en bit ädelost,och in i ugnen ca 18 * i 20 min..Satte även in en form med potatisklyftor.Kollade men det behövdes några minuter till,ökade graderna till 225* sista 7-8 minuterna.På tallriken lite grönt och beasås,,smakade gjorde det men vart tog ädelosten vägen,den kunde anas men inte så som jag trott..

I glaset hade jag en riktigt god röd Portugis

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Dagens mat,blev nästan som jag trodde.”

  1. Rullade du in osten i filén? Ibland tycker man att man nästan tar för mycket av en smaksättare men så försvinner det i tillagningen, vanligt förekommande hos mej.
    Vinet har jag inte smakat.
    Jag kanske behåller växten över sommaren och sen får Stefan ställa den i den stängda restaurangen över vintern

    Glad midsommar
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: