Rullsand-Eskön-Ledtråd.


Var på väg till Eskön på fm,hade precis stannat vid Willys för att hämta ett paket,när jag såg att jag missat ett samtal från Loke,som jag trodde var i Öregrund,ringde tillbaka,han var vid Rullsand,vår egna riviera här i kommunen,han undrade om jag kunde komma dit och fika,klart jag kunde..

Därefter körde jag mot Eskön Hade med ett gäng papper om släkten som systerdotterdotter Freja skulle få.Hon är intresserad av sina rötter,blev 15 A4 sidor. Och mer kommer eftersom jag ännu inte har hittat allt..

Fikade hos Syster yster innan jag vände hemåt igen,stannade till hos Willys på återvägen för att hämta paketet från Bon Prix innehållande 1 par shorts.

Här kommer det en till bild på den pryl jag söker svar på,den visar lite mer.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Rullsand-Eskön-Ledtråd.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: