Enklare än så här,går inte.


Var ju ute och for runt lite på förmiddagen,när jag sedan kom hem och fundrade till på vad ska jag äta idag,hade inte förberett något..Tittade i frysen,vad tinar snabbast? där låg 2 st tjocka grillkorvar,oki dom tar jag.Lade påsen i ett vattenbad och efter en knapp timme var dom hanterbara,skivade korven i cm skivor,på med lite chilipulver sedan in i ugnen.Under tiden rörde jag ihop lite pulvermos,med 1 ägg,lite parmesan,efter ca 10 min tog jag ut korven ur ugnen,klickade på lite Johnnys senap på varje korvsnutt spritsade sedan på lite av moset,in i ugnen igen 10-12 min.Lite grönt på tallriken också.Enkelt men gott,,kan ju ha berott på tillbehören också kanske,en nubbe Herrgårdsakvavit och i större glaset en röd från Cicilien I´l Conte..Njuter faktiskt än efter 1 tim.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Enklare än så här,går inte.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: