En låt,högt på min Topplista.


” Seven Spanish Angels ” är en låt skriven av Troy Seals och Eddie Setser, och inspelad av Ray Charles som en duett med Willie Nelson,kanske den mest spelade versionen.Här kommer en version som jag tycker är bland de bästa. Juanita du Plessis Född: 26 april 1972, Windhoek, Namibia,duett med sin bror Pieter Naude,mitt musiköra säger,detta är kanske den bästa versionen av låten.. Kanske någon av mina bloggkamrater håller med..Lyssna och njut.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “En låt,högt på min Topplista.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: