Blev uteäta idag,Puh..


Jag bestämde ganska tidigt vad jag skulle äta idag,hade också bestämt att jag skulle sitta ute..Sagt o gjort maten blev Carré på planka med skinkrullad paprika och bea,i glaset den goda Gentlemannen från Australien..Men rackarns så varmt det var trots att jag hade parasollet uppe.Har man bestämt så blir det så.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Blev uteäta idag,Puh..”

 1. Ja, är man en bestämd herre, så är man, det kan bli varmt i din hörna där på balkongen.
  Grejen på fotona är ett mysterium.
  Om det är reflexer på första fotot, vad skulle det kunna vara på nästa då? De andra sa att det var jag som fifflat och fått dit den där grejen, men de har fel, jag vet inte hur det kom dit och sen dalade ner i motsatt hörn.
  Lite skumt tycker jag.
  hoppas du haft en fin dag,
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: