Datatrubbel,modell värre.


Min stationära dator ville inte vara med längre,detta hände för några veckor sedan.Jag slog av den precis som vanligt på fredagkvällen..När jag skulle starta den på lördagmorgon,då ville den inte vara med längre,undrar om den led av ålderkrämpor, den var ju ca 10 år..Pratade med sonen som är lite mer datakunnig än mig..Han skulle kolla på en ny,som skulle duga till mig,,igår kom han med ett förslag som jag tror blir bra..Så nu är den beställd..Leverans kommande vecka.Så sonen lär få lite jobb,han ska försöka få över bilder och annat av värde från den döda datorn till den nya..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Datatrubbel,modell värre.”

  1. Apropå datatrubbel, min verkar göra som den vill och stängde ner, när jag skrivit en kommentar här, vet ej om kommentaren stannade kvar eller försvann.
    Hur som helst så hoppas jag att det går bra att föra över allt viktigt du ska spara från den gamla.
    kram

  2. Jobbigt när gamla trotjänare inte vill vara med längre. Anders håller på med ”konstgjord andning” på sin gamla stationära som är 11,5 år. Han har både Windows XP, Windows 7 och Windows 10 på den.

    Hoppas du kommer att trivas med den nya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: