Mat & Musik.


Denna dag har bjudit på ett gäng olika vädertyper,i morse regn,sedan sol och lite blåst,sedan blev det helmulet igen,men mot kvällningen kom solen tillbaka..Jag hade en låda i skåpet med fläskytterfilé,hade även några potatisar som behövde tas omhand,,så då fick det bli en planka med fläskytter mos bea och en champinjon..Smakade utmärkt.I glaset en röd Australiensare.

På laptopen hade jag en musikalisk blind kille från Filipinerna ”Marvin Agne”.Han sjunger en gammal klassiker ‘Fraulein’ som Bobby Helms lanserade 1957.Här kommer låten med Marvin,,kolla minen på hans kamrater som sitter intill honom när han övergår till att sjunga på sitt eget språk ”Tagalog”,,dom ser minst sagt överraskade ut.Men han gör låten bra.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Mat & Musik.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: