Myskväll i Uppsala.


Nu har jag med 100% säkerhet fått det som jag hade på den pajade datorn överflyttat till den nya.Tack sonen.Mot kvällningen blev det mat,på menyn stod det spjäll,snacka om gott,har inte den blekaste hum om hur,men det var jättegott..Ska jag vara ärlig så är jag aningen lullig,efter att först testat En Hjortronlikör och den supergoda Vana Tallinn,ett fransk rött som smakade riktigt bra.Sedan till dom goda spjällen så hade vi ett Spnskt det Spanska tänker jag inte nämna,som jag köpt,,ingen höjdare,nä inte gott..Den Franska Cote du Rhone var helt ok..Vi avslutade denna kulinariska kvällen med en helt ok Gin Cranbery.Nu har vi skippat balkongen bara 12 grader där nu..Många + denna dag Dator fixad,,Goäta,,Godricka – Spanjoren..

Här kommer en till låt med Mrvin Agne och Clarissa Clang.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: