Mat & Musik.


Idag blev det goäta på riktigt,detta tack vare min kusin Karin i Åsele..Jag hälsade på henne i Åsele förra veckan,och då fick jag med mig lite abborrfiléer,absolut benfria,som Karin dragit upp ur Ångermanälven.Om jag säger gott,så är det bara förnamnet..Tack Karin.Det blev kokt potatis,remuladsås citron och lite grönt.Har så det räcker till Goäta en gång till.Tack Karin.

Sedan var det ju musiken,nu blir det en låt med Sveriges absoluta Rockkung, Jerry Williams när han hyllar Chuck Berry med sin tolkning av låten You never can tell.När Chucken fick  Polarpriset 2014.Hela konserhuset gungar.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Mat & Musik.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: