Minns populära låtar från 60 talet..


Kommer ni ihåg denna låt,den var den mest populär Juni 1961..” Surrender ” är en nummer 1 låt inspelad av Elvis Presley. Det är en bearbetning av Doc Pomus och Mort Shuman av musiken till en napolitansk ballad från 1902 av Giambattista och Ernesto de Curtis med titeln ” Torna a Surriento ” (”Kom tillbaka till Sorrento”). Den hamnade på första plats i USA och Storbritannien 1961 och blev så småningom en av hans bästsäljande singlar.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Minns populära låtar från 60 talet..”

  1. Hallo där i höstmörkret! Jag lyssnade på Elvislåten. Nja, kanske inte min typ av musik. Om jag lyssnar på Elvis blir det hans sista låtar i hans liv. Dom är bra. Men som tur är har alla olika musikupplevelser och smak. Annars skulle det bli trist om alla gillade lika eller hur?
    Ha en bra kväll!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: