En melodi i repris från igår.


Musikerna är ett gäng med ursprung i olika delar av världen..Bandnamnet står för deras filosofi.. ”Spelar För Förändring”.Playing For Change Band är ett multimediamusikprojekt med musiker och sångare från hela världen som grundades 2002 av den amerikanska Grammy-prisbelönta musikproducenten / ingenjören och den prisbelönta filmregissören Mark Johnson och filmproducenten / filantropen Whitney Kroenke.Han på gitarr som inleder är från Italien,sångerskan som inleder är från Israel.Teach Your Children | Playing For Change Band | Live in Brazil. Denna inspelning är kanske den allra bästa som någon gjort.Lyssna i drygt 7 minuter

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “En melodi i repris från igår.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: