Hoppas Juken blir botad..


Nu är ”Grodan” intagen på akuten i Marma,hoppas att den blir kurant.

Under tiden Juken får den vård den behöver så åker jag en liten KIA.

Jag hittade en inspelning med The French Familly,där sonen Sonny 15 år sjunger en gammal Buck Owens klassiker,,Under Your Spell Again..Mamma Camille och Pappa Stue båda med gitarr..Pappa Stue är nog en av de bästa gitarristerna i världen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Hoppas Juken blir botad..”

  1. Javisst är det Kaserngatan, det låg ett rivningshus bredvid grillen, där bodde det konststuderande en period, de hade lämnat kvar en kladd som jag tog hem, köpte en ram till och sen dess har jag haft den på väggen, jag tror du har sett den i något inlägg.
    Kram

  2. De får nog ordning på Juken, frågan är väl bara till vilket pris, när det gäller bilar får man alltid vara beredd på det värsta. Fint att du får låna en söt körsbärsröd liten pärla att köra under tiden. även om jag tvivlar på att den inte läggs på notan.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: