Blev riktigt Goäta idag..


Jag startade med ett par kycklinglårfiléer,som jag bankade ut,kryddade på med salt o peppar,lade en skiva kokt skinka och ost i mellan filéerna,panerade och lät dom gå i stekpannan till fin färg på båda sidor.Körde lite strips i airfryern,på tallriken blev det Baconaice och lite grönt.Det smakade så förbaskat bra så jag spräckte en flaska rött..Blev en riktig höjdare.

En Italiensk goding,tycker min gom..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Blev riktigt Goäta idag..”

  1. Du festade till det ordentligt minsann, airfryer, blir det stor skillnad på smak mot vanlig fritös? Jag har bara smakat en gång och det var sisådär, men jag tror det kan bli bättre.
    Vinet ser bekant ut, men är osäker.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: