Naturrutan 16/3


Startar med en tur ner till Skärplingeslätten,första Tranorna ska ha anlänt..Men jag såg ingen Trana i morse..Min behållning blev Tofsvipor Sångsvan här på bilden en ung lite gråare individ en fullvuxen och en Tofsvipa…

När jag kom hem så kollade jag hur läget var i de bon jag följer på webben. Havsörnen i Lettland hade lagt 1 ägg..I det Estländska boet har inget hänt,än.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Naturrutan 16/3”

 1. Det finns otroligt mycket svan här, det är roligt att se spåren i sanden, de har verkligen jättestora fötter. Första tranan hade synts till i länghem höromdagen, här såg vi ett par för ett tag sen.
  Strul med blogg och att kommentera, suck. Hoppas det är engångsföreteelse.
  Kram

 2. Då får vi se om det blir någon fågelunge!
  Jag kommer inte in på Mariannes blog Den står bara och snurrar att jag ska trycka jag är ingen rogot Det gör den i timmar. Har skickat mail till Marianne med inget händer. Kan du skriva till henne? Jag ser att du kommer in.
  Ha en bra kväll!
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: