Ett riktigt Klantarchel..


Hur klantig kan man vara,gissar att jag platsar in till elitserien idag…

Inte kan jag skylla på att jag var trött heller..Jag var in i bloggen för att söka efter ett inlägg jag gjort för ca 1 år sedan..När jag sedan skulle återgå till bloggen ,så såg jag att papperskorgen innehöll 5 objekt,oki jag kollar vad det är,inget viktigt.Jag raderar dom,enkelt bara ett klick så var det gjort:::Trodde jag ja..På något sätt hade jag lyckats sätta ett kryss i en ruta som även tog bort alla inlägg från den 2:a april till idag.Va kan det vara möjligt,,f-n också,det var ju inte meningen.Vad lärde jag av detta,,Jo kolla,innan du trycker på”ENTER”…. Lägger in dagens Fakta igen…

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: