Säger bara Makaroner +++


Ja ibland blir det mycket bättre/godare än man kunnat tro..Hände idag..Jag hade en snutt färdigkokt skinka och ett par wienerkorvar i skåpet,det får det bli.Skar korven i cm slantar och tärnade skinkan som jag fräste på i stekpannan,skar även en bit purjolök (10 cm) som fick gå med i pannan.Salt-peppar-chiliflakes-kanel, blev kryddningen.(Satte igång ett kok med snabbmakaroner)..I stekpannan puttrade det på,slog i 2 dl creme fraice,lite soya och 1 dl riven ost.När makaronerna var klara så slog jag ner dom i pannan,och blandade om ordentligt.Nu fick det småputtra någon minut på låg värme..Lite grönt fick vara med på tallriken och i glaset en Breznak..Smakade alldeles utmärkt.

Ett datum som vi Naturälskare ska hålla reda på är 22 April

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: