Släkten är värst,kanske!


Jag sitter och bläddrar i den släktbok jag gjorde för ett antal år sedan.Det blev ju några till gjorda därefter,mina syskon fick ett ex var..Jag lärde mig att binda boken genom att kolla på You Tube..Resultatet blev riktigt bra.Boken har 220 sidor

Det som fångade mitt intresse idag var denna notering,som år 1729 handlar om min Mormors,Farmors,Farmors,Farfar Israel Olofsson Hoffman som gjorde sin hustru Sara Eriksdotter´s, syster 22 åriga Gölin Eriksdotter med barn som föddes 22/2 1729 döptes till”Juliana Göle Israelsdotter”.Både Israel och Gölin dömdes att plikta med livet,av nämndmannen..Båda blev sedan benådade av Östersunds Norra Domsaga.Gölin är min Mormor´s,Farmor´s,Farmor´s,Mormor

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: