Cypern 4:e Maj.


Jag har idag kört runt lite i och omkring Aiya Napa,ser att det är mycket som inte har öppnat ännu,även många ställen som slagit igen för gott.Jag pratade med kamraten sedan mer än 25 år Andreas,många har fått ekonomiska problen på grund av Pandemin.För Andreas var 2020 ett nästan nollår,2021 aningen bättre,han hoppas nu att 2022 ska bli bättre för hans ”Speed Bikes”

Gjorde en sväng till det pågående bygget av Aiya Napa Marina,där hade det verkligen hänt saker sedan sist.

Tankade bilen 30 liter blyfritt 54 Euro ca 18,70 litern..Mot kvällningen blev det matdags,idag styrde vi mot Wild West och jag provade deras Stiffado,riktigt gott vill jag lova,kanske lite för mycket på tallriken,så efter maten hamnade jag nästan i en sort matkoma,proppmätt är bara förnamnet,i glaset en stor KeO.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: