Det blev en lugn dag idag..


Det blev en vind idag som inte var speciellt skön,snudd på kall,jag körde runt och kollade lite.Ser att mycket är igenslaget,detta enligt Andreas att pandemin har orsakat ekonomiska problem för många..Mot kvällningen när det var dags för mat,så var brorsans fru Eva inte så pigg på mat,så vi fick gå ut själva..Det blev ”Passagio” denna gång,På tallriken blev det en Chicken Mozarella.En riktigt god anrättning,i glaset en paint KeO,Cyperns godaste öl..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Det blev en lugn dag idag..”

  1. Oj, vad trevligt! Det gjorde du rätt i som åkte till Cypern. Jag minns att du åkte till Cypern varje år. Men förstår att det har varit uppehåll i två år för dig. Läser att många butiker slagit igen, om jag förstår rätt. Ja, så har det blivit överallt tydligen.
    Nu får vi önska att kalla vindar är över och solen visar sig .
    Ha det trevligt Hebbe
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: