Cypern söndag 8 Maj.


Starade dagen med en litentur runt byn,stannade till i överkant av byn där man ställt i ordning en lekpark och en plats för att sitta och njuta av utsikten ner mot havet,sittbänkarna är absolut stöldsäkra,helt i sten.

Senare mot kvällningen var det ju dags för lite mat igen,denna gång Sacramento igen,det blev en ”Filé Black & White för mig,,det har ju blivit ett stamställe.Barbara blev lite överraskad när jag ville stå för notan,men sa jag det gör jag inte,utan det är min son Joakim som bjuder på dagens middag..Tror hon sa att sonen måste ärvt en del från mig.

När jag kom tillbaka till mitt hotell så var ägarna där Takis och Irini,även dottern Maria,så det blev en kopp kaffe och en liten pratstund.Innan jag bröt upp så kom även sönerna Kiriakos och Demitris förbi,fick höra att det var Mors dag idag på Cypern.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Cypern söndag 8 Maj.”

  1. Nä den soffan är nog svår att stjäla. Med tanke på solen, var den het att sitta på?
    Vad fint av Joakim att bjuda på middag, synd han inte kunde vara med.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: