En mulen dag,men goäta på riktigt.


Idag har inte solen setts på hela dagen,kom lite försiktigt regn på eftermiddagen,var nästan skönt.Efteren vända till Paralimni,så på väg tillbaka så stannade jag till i Kokkiness,hos Jessica,blev lite surr och fika..När det sedan blev dags att käka så hade vi bestämt att det skulle bli ”Nikitas” ett måste åtminstone en gång.Det blev en Nikitas Special för mig,en rejäl bit oxfilé och en god sås,finns ingen som gör så goda såser som Nikita..

Man kan säga att om det är klass på köttet,så märks det på notan.Det blev 30 euro x 11,44=343:-,inklusive en stor KeO..Håller Nikitas som nummer 1. Restaurangen har visst funnits sedan 1986,mitt första besök var 1994.

1=Nikitas absouta favoriten men prisklass hög…2=The Olive Tree Bästa stiffadon,prisklass mellan +…3=Paulas måste besökas minst en gång mysig miljö Paula är från Finland men talar svenska,prisklass mellan…4=Sacramento favoriten,fin miljö jättemysig ägarduo,kanske inte högsta klass på maten,men vällagad,och prisvärd.

Efter många besök genom åren har vi lärt känna varandra ganska väl.Barbara serverar och maken sköter köket.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “En mulen dag,men goäta på riktigt.”

  1. Det passar väl bra med en mulen dag efter den varma som var innan.
    God mat, men kanske inte så dyrt om man jämför vår lunch på flygplatsen i Zürich, tre pizzor två öl och en alkoholfri för 77,27 euro, alltså ca 280 kr/person, mindre peng men ingen oxfilé.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: