Söndag 15 Maj.


Denna dag kom lite för fort tycker jag,bär av hemåt i morgon..Men det har varit skna veckor,där jag ätit gott,druckit gott,träffat alla mina goda vänner utom en. En del av dagen låg jag vid poolen och bara njöt,Demitris bjöd på en kall KeO.

På förmiddagen for jag runt lite kollade på lite fina kyrkor,,bland alla så gillar jag den i Paralimni,den är pampig.Men det hade kommit upp en ny liten fin kyrka här i Aiya Napa,vid kyrkogården helt byggd i en rödbrun sten,vacker.

Sedan mot sena eftermiddagen så blev det favostället Sacramento,lite grönt först,sedan mixgrill för mig,där fanns lite av varje,gott var det också,avslutning blev en Irish Coffe till notan,,sedan tog jag adjö för denna gång,på frågan ses vi nästa år,så måste svaret bli,,hoppas men kan inte lova bestämt..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Söndag 15 Maj.”

  1. Ibland gå dagarna lite onödigt fort, men du har använt semestern på bästa sätt. God mat och goda vänner, i en vacker och avslappnande miljö, kan det bli bättre?
    Ja det kan vara lite dyrt att semestra, men det får kosta om man har det bra och får fina minnen, jag törs knappt räkna på hur mycket vår resa kostade, jag bjöd ju pojkarna på allt, utom det som de insisterade att få betala, mot min vilja.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: