Cypern-Skutskär på 10:45 timmar.


Ja så blev det lämnade Pavlinia med transferbussen igår 11:00.Det markerade rummet har jag haft 25 gånger,så dom kallar det mitt när jag kommer..Lite kaos på fygplatsen som vanligt,men kom till gaten i god tid,fungerade bra att komma in på planet,,gissa om jag blev överraskad när en av flygvärdinnorna som kände igen mig direkt,trots att det säkert 5 år sedan jag senast flög med henne,vilket jag säkert gjort 5-6 gånger,Kul.Knappt 2 timmar kvar när vi flyer in över Östersjön med den Polska strandremsan som ett vitt streck..Pga,kraftig motvind tog flyget lite längre tid än estimerat..Min väska kom som nr 10 på Arlanda,bror Inge och Eva´s kom på sluttampen..

Nästa steg i hemresan blev pendeltåget från Arlanda till Uppsala 19:16 därefter byte till Upptåget avgång 20.13..Hämtning av Inges son Mikael,som körde Inge och Eva hem,jag klev av där och gick till min andra bror och hämtade min bil.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Cypern-Skutskär på 10:45 timmar.”

  1. Så du är kändis överallt, du? Haha.
    Usch ja, det bökiga med att resa är alla byten och eventuell väntan,
    men du kom hem som du skulle och det är ju huvudsaken.
    Ja det var skönt att komma hem till sin egen säng, efter 1 1/2 dygn i Stockholm,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: