Mat idag,enkelt och gott.


Om jag ska beskriva dagens rätt så kan det bli som såhär,,en riktigt god ”PenneTrio”.Tror det beskriver snabbt vad det var..Men hur blev den till..Jo,jag kokade pastan (penne),fräste på tärnad falukorv,tärnat sidfläsk och tärnad halloumiost.rörde ihop allt i en bunke,saltade och pepprade,slog i 2 dl lättmatgrädde och 1 ägg,,allt sedan ner i en form,lite riven ost på topp.In i ugnen till fin färg,tog 20 min på 180 grader,ökade till 200 sista 5 minuterna.Lingon och tomat fick vara med.Måste säga överraskande gott,inte sista gången den kommer igen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Mat idag,enkelt och gott.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: