En myshelg är nu över..


Lördagen då var det Sunnersta hos Erika,en uppfräschning av altanen.Där avslutades med grillat..Mätta och belåtna så åkte Moa och jag hem till Joakims lägenhet,det var då en dryg timmes jobb kvar på altanen + lite målning som Erika skulle fixa själv..

Därefter balkonghäng på Gustav Källbergs väg.Det blev en öl en Lettisk,inte så dum kanske en 7:a på skalan 1-10.Söndagen så blev det goäta,fläskytter och kyckling,rostad potatis och Bea,i glaset då en riktigt god röd Italienare Bianchi.Efter goätat som inte kom på bild blev det en jättegod ”Gelé”i vinglaset och en god röd från Argentina Grandiosa..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “En myshelg är nu över..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: