Njuter på balkongen.Blev nostalgisk.


18 grader ute jag sitter på balkongen med en kopp kaffe och ett korsord,det dröjer ett tag innan solen når hit,se skuggan på väggen..

Kollar på kommentarerna i bloggen.. Bloggvännen Marianne gillade en låt som jag lagt in och hon undrade”varför jag aldrig lärt mej lyssna på country?!..Jag blev lite nostalgisk och tänkte tillbaka,hur startade det,,mitt intresse för countrymusik..Minns det nästan som om det vore igår..Vi läser nu hösten 1966.

Jag hade då blivit pappa till en liten gosse som fick heta Karl Joakim Petter..Hade precis köpt en skivspelare och i köpet ingick en Lp skiva med Waylon Jennings.Fastnade direkt för hans fantastiska röst,har varit en favorit sedan dess..

En av låtarna en långsam ballad gick rakt in i hjärtat.En lite sorgsen melodi. ”Listen, They’re Playing My Song” Jag gillade låten då,trots att jag själv kanske var en av världens lyckligaste personer..Tycker fortfarande att det är en topplåt.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Njuter på balkongen.Blev nostalgisk.”

  1. Det finns så mycket bra musik i olika genrer, jag är egentligen allätare men har som sagt aldrig satt på någon country.
    Ha en fin dag
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: