Hur smart är man,på en skala?


Ja det kan man fundera på..inte så värst kan jag tycka….

Jag ska ju laga isterbandslåda idag..När jag kollade i skåpet saknade jag Rödbetor,första tanken,kan man äta rätten utan rödbetor..Svar Nej.

Jag var till Coop här i byn,för att handla lite som saknades,så som rödbetor..När jag kom hem och plockade upp mina varor,tror ni där fanns några rödbetor,,,Icke sa Nicke,,men däremot ”Rödkål”.. Undrade varifrån dom kom,är jag så synsvag,att jag inte kan skilja på Rödkål och Rödbetor..Tydligen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Hur smart är man,på en skala?”

  1. Nix du är nog inte synsvag men du kanske hade lite bråttom när du plockade från hyllan, det är någon mindre ordningsam kund som har ställt tillbaka den på fel hylla, när jag jobbade livsmedelsbutik gick mycket tid att ställa tillbaka saker på dess plats. Du vet att vissa kunder orkar inte gå några extra steg för att ställa tillbaka de varor de ångrar ha lagt i korgen.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: