Nya Favoriter,,


West en trio med 3 nästan gubbar från Sydafrika..

Hugo Hewitt

Hugo kommer från en mycket musikalisk familj. ”Min pappa och hans bror började göra musik tillsammans i skolan, och jag växte upp under deras ljudbord på föreställningar” Jag var fyra år när min mormor lärde mig att harmonisera och i årskurs sju började jag lära mig själv att spela gitarr.

Ernie Bates

Ernie Bates är förstås ingen främling. Han är en internationellt hyllad musikproducent, arrangör, musiker, sångare och tv-stjärna.Ernie var en del av den sydafrikanska acapellagruppen Overtone, som blev ett känt namn 2009

Mac Young

Mac Youngs debutalbum Pretty Soon släpptes i augusti 2014, och musikbranschen noterade omedelbart hans talang. Han började sjunga vid tre års ålder och är en mästare på gitarren. ”Jag föddes för att stå på scen”, säger Mac. Min passion är countrymusik och även om jag alltid försöker se den ljusa sidan av livet, föredrar jag musik med en djupare innebörd som berör människors hjärtan.

Alla tre har ju hur bra sångröster som helst,Hugo och Mac har varit med i körer sedan barnsben..Nu ska vi njuta av deras version av den gamla godingen… ”From a jack to a king” Den skrevs av Ned Miller och blev hans största hitlåt.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Nya Favoriter,,”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: