Jag gjorde slag i saken 2 ggr idag.


Till att börja med så knäckte jag mina favo-läsglasögon i helgen när jag var i Uppsala,jag hade ett par i reserv hemma,,men dom var inte lika bra..Så det blev en beställning av nya,lika som dom knäckta,,blev ett fempack,bör räcka ett tag.

Jag var in till stan på förmiddagen,såg att stolsöverdragen i bilen var lite slitna,snudd på utnött på förarsidan..Hittade ett som jag gillade,beställde en uppsättning till framstolarna..Tror att Juken kommer att bli glad..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Jag gjorde slag i saken 2 ggr idag.”

  1. Osis med glasögonen, smart att köpa storpack av favoriterna. Ojoj vilka snygga överdrag!
    Är de anpassade för vänster – höger? Annars kan man ju byta plats innan de börjar se utslitna ut.

    Jag kom att tänka på att laptopen skött sej oklanderligt ett bra tag, men det var dumt, för innan inlägget var klart började den krångla igen, bland annat fick jag inte in några bilder, men ska försöka senare igen.
    Ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: