Fredag 16/9 mot Stugan..


Det blev ju matstopp som vanligt på Ankis i Dorotea för mig den obligatoriska Västerbottensnitzeln..Joakim tog en Pizza,vi blev nöjda båda..

Stannade till nere på byn hos brorsan och hans son,,regnade rätt friskt över sjön..Straxt innan stugan,naturen höstklädd och en fin regnbåge..

Den variant på startdryck som jag brukar ha,det brydde inte sonen sig om utan han köpte en Smirnoff och lingondricka,som han gillade,jag tog Portello..

Middagen på lördagen,då bjöd sonen på en jättemustig god höstgryta,i glaset blev det Ill Conte en god röd från Cicilien.Det går bra att njuta på fjällkanten å.

Lördagen så rev sonen det omkullblåsta véliret och tog rätt på den ved som fanns kvar..Jag gjorde inte många knop,en generation i taget får jobba.

Fick besök senare på dagen av bror och brorsonen Mikael,det var kanske 20 år sen Micke var här sist..Mycket skog hade växt upp tyckte han..

Vi satt ett tag på verandan och njöt av den fina höstluften och att det var uppehåll..Enstaka var och skurade på annat håll just då..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Fredag 16/9 mot Stugan..”

  1. Ja, det går toppenbra att njuta på fjällkanten alla årstider, och finbesök fick ni också, trevligt!
    Vad är det för speciellt med västerbottensnitzeln? Är det västerbottenost i den?
    Ha det fint,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: