Veckans melodi..2


Denna veckan är det en lite fartigare låt vi ska lyssna till..”Who Were You Thinkin’ Of Last Night”.Här med en för mig totalt okänd artist Frank Ortega,han spelade in låten 2016,det är lite TexMex stuk på hans version.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Veckans melodi..2”

  1. Idag har det varit sommarvärme här, gick i endast linnet och det var svettigt. Undrar hur många kanelbullar det äts idag, minns när jag jobbade att 99,9 % av kunderna köpte bullar, så kan man lura konsumenterna.
    Kram

  2. Hej Hebbe, ja den musiken svängde det om 😀
    Vad händer med Kinesiska centrumet nära dig? Vi, dottern, hunden och jag, har besökt stället. På hemfärden åt vi mat där. Tror det var år 2018. År 2019 började det se lite mer förfallet ut. Hoppas du kan berätta positiva saker om stället. Rätt annorlunda. Dyker upp som en överraskning, haha.
    Ha en bra dag!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: