Två står på Hyllan,två på väg In.


Nu så har årets variant av Blossas Årgångsglögg landat på min hylla.Om min plan funkar kommer den att testas kommande helg.Det jag läst om den verkar ju vara lovande.Spännande att testa,,omdöme kommer sedan..

På väg in är något så enkelt som en termometer,en så kallad Stektermometer. Köpte en för ett drygt år sedan som sonen fick..Han höjde den nästan till skyarna,,m.a.o. den var riktigt bra,minns att jag tänkte då,f-n varför köpte jag inte två..Så nu har jag gjort det,beställt två..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Två står på Hyllan,två på väg In.”

  1. Den verkar spännande, så trots att jag inte är någon glöggdrickare tänkte jag också beställa den.
    Jag bygger staket av kompostgaller, men funderar över om jag inte ska ordna något mer stabilt.
    Jaja den svenska versionen känner jag ju till och nu när jag lyssnade här igen så är den så klart bekant.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: