En ren Nostalgi Kick..


Sitter och går igenom vad jag har i min externa hårddisk som sonen nyligen gjorde åtkomlig igen efter 2 års bortovaro..Mycket som fanns där hade jag totalt glömt bort..Men inte detta Bildspel,där jag satte ihop ett gäng bilder från min ort till ett Bildspel med musik”Keckens Visa”,där min Bror Agne spelar alla instrument,, sjunger gör Evald Jonsson +80 år, en visa med en berättande text om en profil från hemorten,som bygdens egen hembyggdsdiktare Åke Ledin diktade 1973.Inspelad hos Agne 1985..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “En ren Nostalgi Kick..”

 1. Jag minns inte att jag ätit tryffel, men i såfall riven över pasta, precis som du, och jag tyckte han som fick lämna, sa att det var något sån’t han hade tänkt sej.
  Nu är vi på väg till Växjö igen, en av gubbarna håller på motståndarna, så hur som helst blir det åtminstone en som har mungiporna uppåt när vi åker hem.
  Kram

 2. Nostalgi på hög nivå, kan jag tänka.
  Så roligt att se ditt bildspel och höra musiken. Det är intressant att se hur samhällen förändras.
  Jaha, jag kopplade inte att det var dagens datum din syster var född, och undrade vad som gjorde att den 11e inte var hennes minnesdag. Jaja, är en snurrig så….
  Jag vet inte om jag skulle kunna laga något med tryffelsvamp, så det var en utmaning för honom och sen när pastadegen inte blev som den skulle, ja jag led med honom, men det är ju en tävling och någon måste ju lämna. Jag har två favoriter.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: