Gubben blev överraskad,ordentligt.


Det startade för ca 2 veckor sedan,,sonen så då till mig,att den 18:e feb,så ska du vara i Uppsala,inga protester mottages..Så visst var jag på plats då i Uppsala. Fundersam om vad som sonen kokat ihop.Lite senare på eftermiddagen kom en taxi och vi kördes ner till centrala Uppsala och Elite Hotell..När vi kom in så möttes vi av Erika och barnen Loke och Moa..In i en hiss och 11 våningar upp,där klev vi ut i en restaurang..MISS VOON.

Välkommen till restaurang Miss Voon som drivs av välrenommerade krögaren Jonas Svensson med team. Här kombineras smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Restaurangen ligger högst upp i den 11 våningar höga byggnaden. Här finns både restaurang och skybar där du kan njuta av fantastiska solnedgångar över Uppsala

Vi fick ett bord och sedan startade en fantastisk kväll,med mat och dryck,undrar om jag någonsin ätit så gott,tror nog inte det.

Rackarns så gott detta drickat var,inte en susning om vad drinken kallas men kaffe och något annat flytande gott fanns däri..

Därefter så blev det dags att kolla på menýn,där fanns en hel hoper med rätter som kan ha sitt ursprung i Japan..Här fick jag ta hjälp av sonen som är mer van uteätare än vad jag är..

Som jag undrade tidigare,har jag någonsin ätit så gott?? nu kan jag svara Nä,aldrig..Proppmätt så gick vi ut på den stora balkongen 11 våningar upp och njöt av den fina utsikten över Uppsala By Night..Tack alla.Sa Gubben 80 år idag.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Gubben blev överraskad,ordentligt.”

 1. Du kan väl säga att de missuppfattat allt och att du fyller 80 i morgon 😉
  Ja, syrran sa samma sak och att jag MÅSTE hänga med de dit någon gång, så jag har mitt kvar, förhoppningsvis blir det under våren…kanske.
  Kram

 2. Grattis!!!!
  Men så underbar överraskning dan före den stora dan ❤
  Kan tro att du njöt av varje sekund och det är du värd.
  Fortsätt nu att fira och ha det jättebra hela dagen
  Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: