Gissa Prylen och Musik.


Vi börjar med Prylen,vad är det,vad används till???

Medan du funderar på prylen så får du här en fartig låt med Carter Robertson,hon tillfrågades 1976 av Waylon om hon ville vara med och sjunga på en skiva som var på gång.Den kom ut samma år och hette ”Are You Ready for the Country”.Waylon skapade 1971 sitt kompband som kallades ”Waylors” 1982 blev Carter medlem i bandet som enda tjej,hon var med ända till 2002 då Waylon avled..Här är hon med maken på klaviatur och sina tre döttrar som Backup Singers..Låten ”Good Hearted Woman” skriven av Waylon Jennings och Willie Nelson.Jag har haft låten med tidigare då med Waylon själv..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Gissa Prylen och Musik.”

  1. Ok, då kommer nästa gissning, en liknande sak ( men inte så elegant) som jag haft till olivoljan men inte har kvar. Att det hade med mat att göra var jag nästan säker på.
    Så då gissar jag på en slags kork.
    Kram

  2. Hmmm, i första anblicken ser det ut som en ventil av något slag, men till vad? Sen tänkte jag en sån där sifon eller vad det heter, som man sprutar grädde med, Nä jag funderar vidare.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: