Blev inte som planerat!!!


Nä,,jag hade tänkt mig Spagetti med köttfärssås idag..Så jag startade med såsen,,men när jag skulle ta fram spagettin så fanns där ingen..(drummel)..Men jag hade makaroner,så då kokade jag lite sådana istället..Fick en idé hur jag skulle fixa till en rätt med Mozzarellaost..Så jag blandade ihop köttfärssåsen och makaronerna i en form,toppade med osten,in i ugnen 200* i 15 min..På tallriken sedan lite tomat och isbergs sallad.Blev ju riktigt gott ju.

I glaset hade jag en röd Portugis som smakade riktigt bra,den ska jag köpa igen..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Blev inte som planerat!!!”

  1. Ja men bra gjort där. Blev som makaronilåda.
    Hos mig blev det, det som fanns. Hade inte handlat. Gjort en utflykt i helgen.
    God Natt, Hebbe
    Börjar bli läggdags, kl är 23.20
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: