En gammal Spinnrock och Mat.


Jag börjar med maten,hade planerat pasta för nu hade jag spagetti i skåpet..Men jag blev så jädrans sugen på sill (kan bero på att jag lade in lite sill igår).Så jag hoppade pastan.Kokade några små potatisar,kokade 2 ägg,på tallriken sill 2 varianter Ansjoviskryddad,,inlagd och ägghalvor med kaviar..Riktigt mumsigt. Glaset där fanns en röd Italienare,inte den godaste jag smakat..

I örat hade jag en riktigt gammal låt (The Old Spinning Wheel)skriven av Billy Hill  och inspelad första gången 1933..Den finns i hur många versioner som helst,men jag fastnade för denna,med två fantastiska musikanter John & Jeremy.En instumental version av,som vi känner den.Den gamla Spinnrocken

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “En gammal Spinnrock och Mat.”

  1. Säger som Bibbi – till sill ska det väl vara öl? Och kanske ”den lille”
    Lustigt att du la in sill nästan samtidigt som jag bestämde att göra det i helgen.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: