Veckans melodi..1.


Yakety Sax är ett musikstycke för saxofon, skrivet och ursprungligen framfört av Boots Randolph. Det är framför allt känt som vinjett till The Benny Hill Show, och som bakgrundsmusik till komiska scener, såsom dörrspringarfarser. Här kommer melodin med..Chester Burton Atkins (20 juni 1924 – 30 juni 2001), känd som ” Mr. Guitar ” och ” The Country Gentleman ”, var en amerikansk musiker som  hjälpte till att skapa Nashville-soundet . countrymusikstil som utökade sin dragningskraft till vuxna popmusikfans. Han var främst gitarrist, men han spelade också mandolin, fiol, banjo och ukulele och sjöng ibland.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Veckans melodi..1.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: