Har läst en bok..Stalker..


Det var ganska länge sedan som jag läste en bok,så det var på tiden nu..Jag fick låna en bok skriven av Lars Keppler,ett namn jag aldrig hört talas om. Googlade.Det visade sig att..Lars Kepler är  pseudonymen för svenska  författarparet, tillika äkta paret, Alexandra Coelho Ahndoril (f. 1966) och Alexander Ahndoril (f. 1967), författare till den internationellt bästsäljande Joona Linna-serien. Serien, med sina nio delar hittills, har sålt över 17 miljoner exemplar i fler än sextio länder. Paret Ahndoril var båda etablerade författare innan de började skriva som Lars Kepler, och har var för sig publicerat flera romaner.Läs den om du gillar Kriminalromaner.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Har läst en bok..Stalker..”

  1. Det blir svårt att hänga med om det är för många namn, som dessutom är snarlika, som t.ex Anna – Annika, Johan – Jens. Det fungerar inte för min hjärna och ska jag koncentrera sej på vem som är vem missar jag ju själva poängen.
    kram

  2. Jag tror jag har lyssnat på den och
    har för mej att den finns som film på Netflix eller Cmore,
    Det blir nog ingen hockey för mej ikväll, mitt drömsenario är Skellefteå- Växjö i finalen, men det är ju en bit bort.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: