Hårdhänt eller dåligt..


Ja dom tankarna for genom mitt huvud för några veckor sedan,,när jag skulle ta av mig mina hörlurar,,fick ena luren i handen andra sidan satt kvar på skulten,skit också..Var jag vårdslös eller var det klena grejer,vem vet??

Lite sur blev jag milt sagt,,men jag beställde ganska omgående ett nytt par,som jag bedömde som mera robust,och en fällbar mic..Idag landade lurarna i min brevlåda,strulade lite innan jag fick igång Bluetooth,,men nu funkar dom bra.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Hårdhänt eller dåligt..”

  1. De ska väl tåla lite, men nu har du bytt ut de. Smart med micken, som en hantverkare och telefonist.
    På mina finns ingen mick, så det blir en hel del bakgrundsljud om jag använder de vid samtal. Jag har även hörapparaterna kopplade till bluetooth men lurarna är skönare att använda.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: