Veckans melodi..1.


Nu kommer en melodi med okänt ursprung.” Bury Me Beneath the Willow” den omnämndes första gången 1909 i  Henry Marvin Beldens samling från 1909 Ballader och sånger samlade av Missouri Folk-Lore Society.Låtens text berättar att sångarens älskare har lämnat henne (i vissa beskrivningar precis innan deras bröllop). Hon ber att hon ska begravas under pilträdet, i hopp om att hennes älskare fortfarande ska tänka på henne.Här komme Ina Anita Carter (31 mars 1933 – 29 juli 1999) var en amerikansk sångerska som spelade bas, gitarr och autoharpa . Hon uppträdde med sina systrar, Helen och June, och mamma, Maybelle , till en början under namnet The Carter Sisters and Mother Maybelle.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Veckans melodi..1.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: