Gott o Blandat 22 April.


Börjar md det goda..Hade en låda med köttfärssås i frysen som jag tog fram i morse,sedan när det blev dags att ha något till den..Kände inte för pasta,kollade i skåpet,där såg jag Jasminris,ja varför inte.Så fick det bli,lite grönt på tallriken och jag lovar,,detta var första gången jag hade den kombon,men inte den sista..I glaset blev det en god röd från Australien,en gammal bekant..

Det blev ett par timmar i solen på balkongen,under ett litet parasoll.

Kollade på nätet och hittade tillbaka till boet som det Svarta Storkparet hade,i Estland,,tror att det är samma par som varit där sedan 2021. Till vänster Karl 716 C. Till höger Kaia 718 U..Jag lägger till dom i min bevakning..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Gott o Blandat 22 April.”

  1. Ris går finfint ihop med färsrätter, och ett glas rött till förhöjer allt.
    Vad roligt med storkqrna, jag tänkte på dem då du la ut första fågelkollen
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: