Naturrutan 30/4..


Jag kikade in till Beruven i Estland i morse,såg ut precis som det gjort ett antal dagar..När jag scrollade tillbaka i tiden så fick jag se att Pappa Uv,var på besök när Mamma Uv reste sig en kort stund så såg jag 2 okläckta ägg och 2 små ungar,lite osäker dock..

Gjorde även en koll i Storkboet,,där Pappa Stork verkar vara den som tar ansvaret för ägget i boet..Scrollade tillbaka i tiden även där,såg att Mamma Stork var i boet i natt som var,hon lämnade boet kl 05:30 i morse…Kollade alldeles nyss,,då var Mamma Stork tillbaka i boet,och man gjorde en ny Stork..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: