>Tillbaka på banan igen.


>

Ja då är jag åter på banan,efter 1 1/2 vecka som lappgubbe Tack för alla fina ord om att jag ska ha det bra däruppe,i era kommentarer,Tack Alla, givetvis har jag haft fina dagar,men även en del regn och åska.Min släktforskning har fått en del nytt material,både i ord och bild..Så nu har jag lite att bita i….


Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: